Communicatie

De Vergroening werkt aan verhalen over duurzaamheid. Niet door uit te leggen wat duurzaamheid is maar door mensen en organisaties in beeld te brengen die bezig zijn met het proces om stap voor stap steeds duurzamer te worden.

Publiciteit creëren
Duurzame activiteiten verdienen extra aandacht. Niet alleen om veel bezoekers te trekken maar vooral om bewustwording te creëren bij een bredere doelgroep. De Vergroening maakt communicatieplannen en voert deze uit.

Filmpje maken
Een filmpje op uw website of ter introductie van uw evenement? Met een videoproductie krijgt uw doelgroep snel een goede indruk van uw innovatie. De Vergroening zorgt voor script en regie en werkt samen met vakmensen om een mooie productie te maken.

Verhalen schrijven
Mensen leren van de verhalen van anderen. De Vergroening schrijft artikelen, persberichten en blogs over mensen en organisaties die duurzame innovatie, klein en groot, in de praktijk brengen.

Sociale media inzetten
Duurzame vernieuwers verspreiden hun boodschap snel en effectief via sociale media. Twitter, Facebook en LinkedIn zijn zowel een bron van informatie als een effectief middel om snel bekender te worden. De Vergroening gebruikt sociale media om uw boodschap te versterken en adviseert u daarover.

Communicatie strategie uitzetten
De Vergroening heeft ruim 20 jaar ervaring in communicatie over duurzame onderwerpen. We brengen die kennis graag over door te adviseren over uw communicatiestrategie. We kijken met een frisse blik naar uw bedrijf of organisatie en komen met nieuwe ideeën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>