Jenny Senhorst


JENNIE SENHORSTIk ben vanaf 1991 werkzaam als communicatieprofessional op het gebied van duurzaamheid. Dat doe ik vanuit mijn achtergrond als bioloog en voorlichtingskundige, afgestudeerd aan de Wageningen Universiteit. Ik ben daarnaast opgeleid als filmregisseur.

Vanaf 2011 ben ik actief onder de bedrijfsnaam ‘De Vergroening’. Ik focus mij op aantrekkelijke duurzame concepten die overal uitvoerbaar zijn. Ik ervaar een gevoel van urgentie: laten we aan de slag gaan! Daarnaast krijg ik energie van de duurzame koplopers in bedrijf en samenleving die het heft in eigen hand nemen. Ik wil graag bijdragen aan hun succes.

In mijn werk sta ik voor: doordacht handelen, samenwerking, creativiteit, plezier, nieuwe ideeën, kwaliteit, continu leren en beter worden, sensitiviteit, concreet resultaat afleveren. Duurzaam ondernemen is voor mij een zaak van hoofd en hart.

Kijk verder op mijn Linked In profiel!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>